13 augustus 2024

Even voorstellen | LIN Acupunctuur

Tien jaar geleden zag ik hoe een collega te werk ging. Ik hielp haar met de behandelingen en vond dit heel interessant. Mijn interesse in acupunctuur was zo groot dat ik besloot om een studie te gaan volgen. Na een aantal jaar voor iemand anders gewerkt te hebben besloot ik de uitdaging aan te gaan en voor mezelf te beginnen. In 2022 is LIN Acupunctuur opgericht, het leukste vind ik om met mensen te werken en om ze te kunnen helpen.

Acupunctuur is een behandeling van Traditionele Chinese geneeswijze dat meer dan 2000 jaar bekend staat in China. Acupunctuur stimuleert de energiebanen in het lichaam en kan gecombineerd worden met Cupping, Moxa en Gua Sha op bepaalde drukpunten om het zelfhelend vermogen te vergroten.

website

“Ervaar zelf de helende kracht van acupunctuur.”

Waar onze westerse, reguliere zorg zich vooral bezig houdt met het onderdrukken van de symptomen door middel van medicijnen, ligt de focus binnen de Chinese geneeskunde voornamelijk op het stimuleren van het zelfhelende vermogen van het menselijk lichaam. Daarnaast hebben de behandelingen een verlichtende werking op pijnklachten. Op basis van jouw unieke situatie, je verhaal en je klachten stel ik een plan op dat volledig is afgesteld op wat jij nodig hebt.

Wat bracht je naar het Health Innovation Park?

Op het Health Innovation Park zijn alle zorgprofessionals bij elkaar. Hierdoor kunnen we elkaar helpen. Door bijvoorbeeld visitekaartjes bij elkaar neer te leggen om zo klanten van elkaar te kunnen bereiken. Aangezien LIN Acupunctuur nog niet heel lang bestaat is het soms lastig om potentiƫle klanten te vinden. Daarom is een plek op het Health Innovation Park heel waardevol voor mij.

Contact

Neem contact op met ons team en laat uw nummer achter, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.

Contact

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Via de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle updates van het Health Innovation Park en leer je als eerste de nieuwe huurders kennen.

Nieuwsbrief